Klesliste

HVA BARNET DITT MÅ HA AV KLÆR OG UTSTYR I BARNEHAGEN

Denne lista er ment som en hjelp til dere, og for å klargjøre hva vi tenker barnet trenger i barnehagen.

Klær og sko skal være hensiktsmessig. Strømpebukse er tungvint for alle, og stillongs som gjør det enkelt å skifte foretrekkes. Vi lover å si fra til dere dersom vi ser at noe har blitt for lite eller trenger reparasjon/byttes ut.

Barnehagen har dessverre ikke skiftetøy og støvler til å låne ut. Foreldrene må ta ansvaret for å ta med det barnet trenger i løpet av dagen.

Har ikke barnet klær, ringer vi dere , og ber dere komme med det.

HER KOMMER LISTA:

Innesko eller tøfler  - Et par. Sommerens sandaler kan gjerne brukes dersom de passer :)

Regntøy  - To sett. Dette skal vær tørt når det bringes til barnehagen. Vreng regntøyet når det henges  til tørk.

Gummistøvler- Sjekk at de er tørre innvendig, og store nok til å ha ullsokker nedi

Cherrox- Fint å ha i overganger mellom årstider når det regner og er kaldt. Ikke erstatning for vintersko, da Cherrox er kalde i kuldegrader.

Vintersko- Disse er best når det er kuldegrader og snø

Ullsokker-To par

Votter- 3-4 par/mange par. Tykke votter på vinteren eller ved kuldegrader

Regnvotter-1-2 par

Lue- 1-2 stk.

Ulltøy/fleece- Ulltøy er bra.Det puster best, og barna blir mindre klamme. Ullgenser/fleece genser og

Ullbukse/fleece bukse

Skift i kurven- Pass på at det er nok av alt, og at klærne passer til årstid og værforhold.

Bleier og vaskeservietter til den som trenger det- Vi ønsker ikke typen "Up&Go"-bleier

Tursekk på mandager-med matpakke, gjerne varm drikke høst/vinter, sitteunderlag og to par votter

Dress-Uforet parkdress på høsten og våren, foret dress på vinteren

Hilsen personalet